O NAMA

PERFECT STEP je marketinška agencija koja putem lepih, komunikativnih i obrazovanih devojaka promoviše određeni proizvod, firmu ili uslugu.

U zavisnosti od potreba i želja, devojke agencije PERFECT STEP se angažuju za poslove hostesa, promoterki i modela u različite svrhe.
-kongresi, koncerti, prijemi, proslave, sajmovi, otvaranje klubova, promocije pića i drugih proizvoda, lansiranje novih proizvoda, izložbe, reklame, štampa, televizija, auto-moto susreti, sportski događaji i sl.

   PERFECT STEP omogućava klijentima da se lakše odaberu hostese i promoterke prema zadatim kriterijumima.

Agenciju vode Gordana Draganić i Marija Manojlović sa višegodišnjim iskustvom u poslu sa promoterkama i hostesama i velikim brojem odrađenih promocija, sajmova i sl.

Hostese agencije PERFECT STEP su prijatnog izgleda, komunikativne, kulturne, uvek ljubazne i nasmejane, izrazito prijateljskog stava i pune samopouzdanja.

Naše promoterke su tolerantne i bez problema se snalaze u svim vrstama socijalnog kontakta kako bi potencijalnom kupcu saopštile prodajnu poruku osobe ili organizacije koja prodaje uslugu ili neki proizvod.
PERFECT STEP će uz pomoć svojih hostesa i promoterki učiniti da vaši događaji, proslave i promocije postanu jedinstveni, lepši i kvalitetniji.